INTERNATIONAL

Ce a patit aceasta femeie, in urma unui obicei pe care multe il au! E INGRIJORATOR

O asistentă medicală din Marea Britanie, preocupată de aspectul său fizic, avea obiceiul să meargă la solar de fiecare dată când prindea ocazia. Într-o zi însă viața ei a fost dată peste cap din cauza acestui obicei.

Jade Thrasher de 26 de ani s-a îndrăgostit iremediabil de ședințele de solar, potrivit A1.ro. Tânăra ajunsese să viziteze centrul de înfrumusețare de 3 ori pe săptămână. După 11 ani de ședințe intensive s-a întâmplat ceva neașteptat.

cancer de piele dupa solar expunere solar

CITESTE SI >>>

Daca dormi in pat cu animalul de companie, viata ta si a copiilor E IN PERICOL! UITE de ce nu ar trebui sa mai faci asta

A desenat un V pe sani! Ce a urmat este o lucrare de GENIU! O sa vrei sa faci si tu asta

A fost diagnosticat cu CANCER LA OCHI, dupa ce a facut asta in fiecare seara, inainte de culcare

Prețul pe care femeia l-a plătit pentru frumusețea ei a fost unul crunt și i-a lăsat semne pe viață.

Jade a observat la un moment dat că i-a apărut o rană de dimensiunea unei monede pe nas. Alarmată, tânăra a mers la doctor, unde diagnosticul a fost ca un fulger.

Jade a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din nefericire cicatricea de pe nas nu s-a vindecat, însă femeia a identificat cancerul la timp, iar medicii au putut să-i salveze viața.

Medicii atrag atenția, încă o dată, că nimeni nu trebuie să abuzeze de expunerea la razele solare, cu atât mai mult de ședințele la solar, pentru că pot suferi afecțiuni grave și, în cel mai rău caz, cancer de piele.

Comments

comments