Tips&Tricks

Stai pe wc, cand esti la baie, cu un singur ochi deschis! Noptile tale nu vor mai fi la fel

Probabil cu totii am experimentat de-a lungul vietii situatia in care ne trezim in toiul noptii pentru ca avem nevoie sa mergem la toaleta. Este o reactie pe care aproape ca nu o putem controla a organismului nostru.

Problema nu este neaparat ca ne trezim din somn cu nevoia de a urina, ci ca de multe ori se intampla ca in momentul in care ne intoarcem in pat constatam ca nu mai putem sa adormim sau adormim foarte greu.

CITESTE SI >>>

Uita-te bine la buricul tau! Forma lui iti spune de ce boli suferi

Ce spune culoarea buzelor despre sanatatea ta?

Daca ai o alunita in unul dintre aceste 7 locuri ale corpului, uite ce inseamna! Vei fi surprins

Doctorul Joseph Mercola, un renumit cadru medical explica faptul ca atunci cand corpul nostru este expus la lumina, in timpul noptii, va crede ca este momentul sa se trezeasca. Aceasta este si explicatia potivit careia de multe ori cand ne trezim noaptea ne este foarte greu sa adormim.

Intrebarea este insa ce e de facut sa putem adormi din nou, atunci cand ne trezim accidental in timpul notpii

Acelasi doctor ne ofera cateva trucuri extrem de simplu de efectuat pentru a avea un somn odihnitor si pentru a ne trezi odihniti dimineata. Iata ce este de facut.

Pentru a limita expunerea la lumina, ar trebui sa mergem la baie tinand un singur ochi deschis. Tinand celalalt ochi inchis vom estompa partial lumina pe care becul din baie o provoaca. De asemenea, este recomandat sa avem insatalat un neom cu lumina slaba sau o lampa de veghe pe care sa o folosim exclusiv, atunci cand ne trezim in toiul noptii.

Un alt truc pe care trebuie sa-l facem atunci cand ne trezim noaptea cu bratele intepenite este sa ne miscam gatul in stanga si in dreapta pentru a le dezmorti. Probabil ca am simtit cu totii acel sentiment de mana amortita, atunci cand ne trezim din somn si am dormit pe un brat care astfel a fost privat de oxigen. Senzatia este extrem de ciudata, dar miscand gatul vom reusi sa dezmortim acel brat intepenit, intrucat stimuleaza articulatiile nervoase si miscarea sanguina. Din pacate, nu functioneaza in cazul picioarelor intepenite

Comments

comments