Tips&Tricks

HALUCINANT! Iata motivele pentru care APA IMBUTELIATA nu este sigura pentru sanatatea ta

Apa este indispensabila vietii pentru ca are rolul de a hidrata si indeplineste numeroase functii in organism. Insa toata lumea asociaza ideea de apa potabila cu cea de apa imbuteliata, in detrimentul apei de la robinet.

Cu toate acestea, apa imbuteliata nu este cea mai buna solutie pentru sanatatea dvs, cu toate ca toate companiile din industrie o prezinta net superioara celei care curge la robinet.

In realitate,o parte din apa care este imbuteliata, aproape 25%, provinte tot de la robinet. In plus, desi pe eticheta sticlelor exista diverse informatii referitoare la compozitia apei, nu este nicaieri specificat daca apa din sticla este in proportie de 100% pura.

De fapt, o parte din apa de la sticla provine de la robinet, apa care ulterior a fost filtrata sau iradiata cu ajutorul utravioletelor si vanduta la preturi mult mai mari.

––––––––––

CITESTE SI

Ce se intampla in corpul tau la 10 minute dupa ce bei Cola

S-a descoperit de curand! Care este cea mai periculoasa mancare pentru inima

INCREDIBIL! Semintele unui fruct banal elimina CANCERUL mai eficient decat chimioterapia. Nici medicii nu stiau asta

––––––––––

Studii recente au aratat ca apa imbuteliata contine substante toxice, cum ar fi ftalati, rugina, microbi, benzen si chiar arsenic. Mai mult, sticlele de plastic contin numerosi compusi chimici care se pot infiltra in apa din sticla si o pot contamina.

Sa nu mai discutam de faptul ca sticlele de platic nu sunt biodegradabile si descompunerea lor poate dura ani buni

O alternativa mult mai buna si mult mai sanatoasa ar fi folosirea unui sistem de filtrat apa in casa, astfelș ca apa de la robinet sa poata fi consumata fara nicio problema

Comments

comments