Tips&Tricks

Cum sa ai un abdomen plat? Exercitii simple care te scapa de colacei

A avea un abdomen plat este un lucru la care toata lumea aspira, mai ales vara cand oamenii vor sa arate bine.

Acest lucru se poate poate fi realizat urmand o dieta echilibrata, dar si respectand cateva exercitii elementare pe care sa le repetati, pe cat posibil, zilnic.

Lasand la o parte alimentatia corespunzatoare, incercam astazi sa ne concentram pe cateva exercitii simple care va va ajuta sa aveti un abdomen de invidiat si sa scapati de colacei

cum sa ai un abdomen plat

Cum sa ai un abdomen plat- exercitul 1

Pentru a duce la bun sfarsit exercitiul, va trebui sa va asezati pe spate, intindeti-va bratele pe lateral si indoiti-va genunchii spre piept. Genunchii trebuie sa-i tineti lipiti si rotiti de la stanga la dreapta , ca un stergator de parbriz. Nu uitati sa tineti umerii lipiti d epodea pe toata perioada exercitiului. repetati de 10 ori spre stanga si de 10 ori spre dreapta, iar dupa ce va obisnuiti cu miscarea mariti numarul de repetari la 20.

––––––––

CITESTE SI

Alimente pe care sa le consumi pe perioada menstruatiei

Cum sa scapam de mirosul urat de transpiratie

5 exercitii pentru un fund bombat

Secretele persoanelor cu ochii caprui de care nici ele nu sunt constiente

–––––––-

Cum sa ai un abdomen plat- exercitul 2

Stand tot pe spate, cu genunghii indoiti si cu talpile pe podea, trageti adanc aer in piept, pana vi se umple abdomenul, apoi  expirati pana eliminati tot aerul. Tineti-va apoi respiratia timp de doua secunde apoi relaxati muschii abdominali. Repetati de 10 ori. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.

Cum sa ai un abdomen plat- exercitul 3

Stand pe spate cu o coada de matura in maini si cu palmele intreptate spre tavan, incercati sa va Ridicati mainile deasupra capului. Ridicati trunchiul si genunchii si coboarati mainile pana cand sunt paralele cu solul si atingeti genunchii cu coada de matura. Mentineti pozitia doua secunde apoi reveniti. Repetati de 10 ori. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti la 20 de repetari.

Cum sa ai un abdomen plat- exercitul 4

De aceasta data, stand pe burta sprijiniti pe brate, incercati sa va ridicati corpul de la podea sustinand greutatea in coate si degetele de la picioare. Incordati-va abdomenul si incercati sa mentineti o linie dreapta intre cap si calcaie. Mentineti pozitia pentru 15 secunde apoi odihniti-va si repetati de trei ori. Cand va obisnuiti cu miscarea cresteti cu cate 5 secunde fiecare repetare.

Cum sa ai un abdomen plat- exercitul 5

Din pozitia sezut, cu genunchii indoiti si talpile sprijinite pe podea, cu mainile pe solduri, aplecati-va trunchiul usor spre stanga si spre deapta, astfel incat sa formati litera “C”. Apoi reveniti si rotiti trunchiul (nu doar umerii) spre stanga si spre dreapta. Repetati timp de 20-30 de secunde.

Comments

comments