INTERNATIONAL

Cum se fac teste medicale pe caini, intr-un laborator din Franta! Unii abia merg, altii de-abia respira

O inregistrare a unui martor ocular facuta intr-un Laborator Vetrinar din Franta a socat o lume intreaga. Aici, cainii erau crescuti in conditii terifiante, fiind supusi la diferite teste care erau facute cu scopul de a afla efectele unor medicamente asupra oamenilor.

Animalele, printre care se gaseau si rase precum golden retriever sau beagles erau fortate sa indure tratamente de slabire a muschilor, cu scopul de a ajuta oamenii de stiinta sa gaseasca leacuri pentru distrofia musculara la oameni, dupa cum noteaza DailyMail.co.uk.

In timp ce distrofia se raspandea in organismul animalelor, acestea de-abia mai puteau sa mai mearga sau sa manance.

Clipul, care a fost filmat de un martor si distribuit pe internet de Organizatia pentru Protectia Animalelor PETA, surprinde imagini ingrozitoare cu caini care de-abia mai respira si sunt nevoiti sa traiasca in conditii greu de imaginat.

Potrivit Organizatiei, majoritatea cainilor mor pana sa ajunga la 6 luni, in timp ce altii de-abia ajung la 10 luni. Cei care reusesc sa supravietuiasca si dupa aceasta perioada au muschii esofagieni complet distrusi si sunt nevoiti sa fie hraniti prin stomac cu ajutorul unui tub.

Atentie, imaginile din clipul de mai jos au un puternic impact emotional:

Comments

comments