ACTUAL

Daca stai la bloc, sigur nu ai știut de această „infracțiune”! Toată lumea o face, fără să știe la ce se așteaptă. Se dau amenzi MARI, trebuie să acționezi rapid

Multi romani risca sa fie amendati, din cauza unui obicei pe care obisnuiesc sa-l aiba de foarte mult timp, fara sa aiba habar ca acesta constituie o infractiune.

În mai multe oraşe din ţară, uscatul rufelor la vedere este sancţionat. Hainele agăţate în balcoane deschise, ori pe sârme improvizate în faţă blocului, strică aspectul localităţilor, spun primarii.

CITESTE SI >>>

S-a dezlănțuit JIHADUL între țigani! Împușcături, topoare și bâte în plină stradă. Oamenii s-au adăpostit din calea lor ca într-un RĂZBOI – VIDEO ȘOCANT

REVOLTĂTOR: Mărturia unei PACIENTE ajunse la spitalul Sf. Spiridon din Iași. Care e principala preocupare la Urgente?

SOCANT! Gandacii COLCAIE intr-un important spital, unde sunt internati COPII! Se intampla in Romania – VIDEO

Aşa că edilii au trimis Poliţia Locală să-i pedepsească pe proprietari. Amenzile încep de la 500 de lei, însă pot ajunge la o mie, scrie dejeanul.ro.

În Timişoara, uscatul rufelor în balcoanele deschise şi în faţă blocului a fost interzis printr-o hotărâre de consiliu local. În ultimele luni, 6 familii care nu au respectat regula au fost amendate. Edilii au hotărât să-i amendeze şi pe cei care bat covoarele în spatele blocului ori scutură diverse lucruri pe fereastră. “Se acţionează de regulă de către Poliţia Locală, pe baza sesizărilor cetăţenilor. Când cetăţenii fac sesizări, poliţia descinde la faţa locului”, spune primarul Nicolae Robu.

Modelul a fost împrumutat şi de alte primarii. În Buzău, de pildă, autorităţile lucrează la un regulament prin care să îi amendeze cu până la o mie de lei pe cei care îşi usucă rufele la vedere ori îşi scutură covoarele în spatele blocului.

Comments

comments