Sanatate

Descoperire socanta! O greseala pe care o comitem frecvent duce la aparitia celor mai multe boli, inclusiv a cancerului

Suntem foarte constienti de faptul ca sanatatea si buna functionare a organismului nostru este cel mai important lucru pentru noi. Cu toate acestea avem uneori obiceiul sa cadem in patima excesului.

Cum sa nu faci excese cu atatea dulciuri delicioase si frumos colorate care iti zambesc din vitrinele magazinelor? Ei bine, realitatea este ca zaharurile, colorantii si adaosurile multor produse care se gasesc in comert sunt nocive pentru sanatatea noastra.

Medicii avertizeaza ca zaharul rafinat, faina alba, uleiul rafinat, sarurile nitrice si aditivii alimentari sunt responsabili cu declansarea multor boli in organism, in unele cazuri chiar cu cancerul.

„Sărurile nitrice se combină cu aminele din carne și produce nitrozamină, care provoacă apariţia cancerului la șobolani. În 14 zile, animalele dezvoltă tumoare canceroasă. Persoanele care consumă mezeluri riscă această boală. (…) Până acum trei ani, legea permitea 100 mg/kg, dar s-a dat dezlegare pentru 300 mg/kg, că nu ar fi toxică”, dupa cum precizeaza prof. dr. Pavel Chirilă, potrivit Agerpres.

––––––-

CITESTE SI >>>

Aceasta bautura face MINUNI la propriu! Ce se intampla daca o bei dimineata, pe stomacul gol

Ce se intampla daca faci sex in prima zi de menstruatie

De ce este bine sa NU faci patul dimineata

–––––––

Mai grav de atat este faptul ca bauturile racoritoare fabricate la noi contin o substanta care la nivel european este cancerigena- benzoat de sodiu. In alte tari din Europa la producerea bauturilor racoritoare se foloseste sorbat de sodiu.

„Nicăieri în lume nu o să găsiți o lege care să oblige poporul să mănânce ce vrea Guvernul. În România există această lege a iodizării sării, prin care întregul popor român este obligat să mănânce iod. Am avertizat că va crește numărul de cazuri tiroidiene și cancerele de tiroidă s-au dublat”, a mai spus prof. dr. Chirilă.

Comments

comments