Tips&Tricks

Iata ce inseamna, de fapt, daca ai gropite in obraji

Doar 20% dintre populația globului prezintă acele gropițe în obraji care îi face pe unii să fie speciali. Cu toții suntem de părere că gropițele sunt adorabile.

Dincolo de părerea oamenilor despre gropițe, ce sunt mai exact acestea și de ce toată lumea ar vrea să le aibă?

CITESTE SI >>>

Ai aceasta gropita in barbie? Esti o persoana speciala! Afla de ce

Daca aveti aceste 2 gauri pe spate sunteti o persoana speciala! Iata de ce

Testeaza-ti auzul ACUM! Daca nu auzi acest sunet, ai putea SURZI in curand! Nu ignora acest lucru

Ce înseamnă dacă ai gropițe în obraji?

Potrivit oamenilor de știință, gropițele fac oamenii să arate mai tineri decât sunt, prin simplul fapt că sunt asociate cu bebelușii. Dar ce sunt, mai exact, gropițele din obraji.

Explicația medicală a gropițelor din obraji este una simplă: gropițele apar în urma unor deformări ale oaselor faciale. Paradoxal, aceste gropițe indică un semn de dezvoltare anormală a mușchilor, însă cu toate acestea tot mai mulți oameni vor să le aibă.

La Hollywood, de exemplu, 60% dintre actori au aceste gropițe în obraji, întrucât această distincție este semn al frumuseții.

Pe de altă parte, în multe culturi de pe glob, gropițele sunt semne ale prosperității și al norocului. Totodată, din punct de vedere științific, gropițele sunt și o caracteristică științifică.

Nebunia gropițelor a determinat-o pe Isabella Gilbert din Rochester, New York să inventeze în anul 1936 o mașinărie care să le producă, în cazul oamenilor care nu s-au născut cu ele. Dispozitivul era prevăzut cu două talere care erau presați în obraji până când își făceau apariția gropițele respective.

Deși pare o nebunie, această deformare a mușchilor faciali care produce gropițele din obraji poate ajuta oamenii să-și exprime mai bine sexualitatea și să fie mai bine priviți în societate.

Distribuie si tu articolul daca ai prieteni cu gropite in obraji sau chiar tu esti posesorul lor.

Comments

comments