Amy Winehouse dadea semne ca traieste in momentul in care a fost gasita in apartamentul sau, este noua ipoteza care socheaza lumea muzicii.

Presa britanica scrie ca solista ar fi dat semne ca misca, desi supozitiile nu sunt sustinute in niciun fel, cel putin pe moment, de probe concrete.

Cantareata britanica a fost gasita in apartamentul ei din Londra moarta. Desi inca nu se stie motivul real al decesului, presa intuieste ca ar fi vorba de o supradoza de heroina sau de alcool.

Tot presa a dezvaluit ca Amy suferea cumplit din cauza despartirii de fostul iubit, acela care a parasit-o chiar in momentul in care solista pasea pragul unei clinici de dezintoxicare. Mai mult, cunostintele, chiar si mama ei anticipau ca Amy va muri, iar unele zvonuri sustin ca suferinta pentru fostul iubit a fost principalul motiv al decesului ei. Winehouse se despartise de fostul ei prieten acum o luna,el fiind pentru ea un punct de sprijin impotriva alcoolului si a drogurilor.

Cantareata isi incepuse un turneu prin Europa, pe care a fost nevoit sa-l intrerupa, dupa ce a aparut beata pe scena din Belgrad unde abia a putut sa se tina pe picioare si sa lalaie doua piese.

 

Comments

comments