Tips&Tricks

Lucruri mai putin stiute despre masturbare

Autosatisfacerea a fost mereu un subiect delicat, de multe ori ignorat sau discutat in soapta, considerat un pacat si azvarlit la marginea societatii.

Cu toate acestea, masturbarea in termeni largi este unul dintre cele mai bune exercitii sexuale, fiind practicat la nivel mondial de 92% dintre barbati si 65% dintre femei, dupa cum precizeaza SfatulParintilor.ro

Iata doar cateva dintre miturile care exista in lume legate de masturbare

In interiorul unor culturi, barbatia si calitatea spermei era judecata in functie de forta pe care barbatul respectiv o avea.

In alte culturi si alte vremuri, masturbarea era considerata un semn de boala mintala. Altii credeau ca masturbarea impiedica eractia, lucru care a fost deja infirmat de mult timp. In zilele noastre insa, medicii specialisti spun ca autosatisfacerea este o activitate perfect noermala si foarte benefica vietii sexuale a oricui.

––––––

CITESTE SI

Studiu: Femeile vor mai mult SEX dupa 27 de ani

Motivele pentru care ar trebui sa dormi FARA HAINE

“Sexul prin haine”! In ce consta si cum sa-l practici corect

–––––-

Unele mituri destul de impamantenite printre oameni spun ca masturbarea creeaza dependenta si duce la infertilitate sau provoaca orbire si dementa. Adevarul este insa altul, specialistii spunand ca aceste teorii nu au nicio legatura cu realitatea.

In mod surprinzator, si animalele se masturbeaza! Elefantii, pisicile, soarecii, cimpanzeii, albinele si chiar si pasarile.

Unul dintre motivele pentru care oamenii blameaza acest tip de activitate este sentimentul de vinovatie care deriva din ea. In plus, aceasta preocupare poate sa creeze efecte negative asupra respectului de sine

Comments

comments