Plangea noaptea si avea dureri de cap ingrozitoare! UITE ce i-au gasit in nas

O fetita de doar 5 ani avea probleme in a adormi noaptea din cauza unei infectii a sinusurilor extrem de agresiva, astfel ca parintii sunt nevoiti sa foloseasca mereu un instrument special de eliminare a mucozitatilor din nas care impiedica micuta sa respire.

Cazul a devenit extrem in intreaga lume, dupa ce parintii au postat un videoclip cu micuta pe Facebook, nu pentru a speria sau dezgusta internautii, ci pentru a-i face sa inteleaga ca o mica raceala la copii este floare la ureche pe langa chinurile groaznice pe care le indura fetita lor.

Fetita sufera de o infectie a sinusurilor extrem de rara si care persista in organism provocand o reactie extrem de alergica.

Astfel, nivelul mucusului din caile respiratorii ale fetitei se multiplica alarmant de mult blocandu-le. Singura solutie pentru a usura somnul fetitei si o respiratie normala este aspirarea fortata a mucusului si a bacteriilor care se multiplica la nivelul sinusurilor.

In clip veti gasi si o reteta eficienta de eliminare a infectiei in cazul unei raceli puternice la copii. Urmariti-l si distribuiti articolul , daca vi s-a parut util!

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger