Prima intalnire era sa se transforme in dezastru din cauza closetului din apartamentul barbatului pe care tocmai l-a cunoscut! Poveste a devenit virala pe net

Se spune ca prima intalnire este de neuitat. Momentele tandre și atmosfera romantica pot, fi, insa, preludiul unui coșmar.
Povestea amoroasa a Makalei, o tanara din Toronto, a facut inconjurul internetului.

O focoasa blonda a povestit pe Twitter o pațanie pe cat de amuzanta pentru cititori, pe atat de traumatizanta pentru ea. Seria mesajelor publicate de Makala pe rețeaua de socializare au fost redistribuite de mii de utilizatori.

„Trebuie sa va spun o poveste urat mirositoare. Ieri am ieșit in oraș cu un barbat care m-a agațat in timp ce eram la coada la magazin. Totul a mers bine și am ajuns acasa, la el. Eu sunt o fire increzatoare, sigura pe sine și foarte calma. A trebuit, la un moment dat, sa merg la baie.”

In scurt timp, Makala avea sa constate ca decizia luata a fost cea mai mare greșeala a vieții ei

„Dupa ce am facut treaba mare mi-am dat seama ca wc-ul lui nu funcționa. Ca orice femeie calma, increzatoare și sigura pe sine am intrat in panica. Am tras apa de un milion de ori, dar nu am facut decat sa inrautațesc situația. In acel moment am știut, insa, ce trebuie sa fac. De altfel, singurul lucru posibil. L-am infașurat intr-o hartie și l-am pus in geanta!”

Makala a incercat sa se poarte cat se poate de normal, ținand cont de circumstanțe dar baiatul incerca sa-i faca fetei cat mai multe complimente și sa se poarte cat mai tandru insa Makala nu se putea gandi decat la ceea ce avea in geanta.

Povestea a avut, pana la urma, un final fericit. Makala și-a luat inima in dinți și s-a dus din nou la baie, iar de data aceasta wc-ul a funcționat! Sfatul ei? „Fetelor, mai bine va duceți somnoroase la o intalnire, decat sa mai beți cafea!”

Sursa: Click.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger