PARENTING

Primul patut pe care acesti copii il au este o CUTIE! Dar SALVEAZA MII DE VIETI anual! UITE de ce

Iata o informatie interesanta pentru toate mamicile din Romania si care va va face sa va intrebati: Oare de ce la noi in tara nu se poate face asa ceva?!

Primul patut pe care majoritatea copiilor din Finlanda il au, nu este unul cu gratii sau cu decoratiuni speciale…ci o simpla cutie!

Cutia bebeluslui este parte a ajutorului pe care Guvernuul finlandez il ofera proaspetilor parinti. In cutie se gaseste echipament esential pentru supravietuirea oricarui bebelus si care este menit sa-l ajute in primele luni de viata!

Parintii primesc cutia in valoare de 140 de euro, dar au si optiunea de a primi banii in schimbul cutii! In mod neasteptat poate, majoritatea aleg cutia, semn ca planul de a echipa aceasta cutie cu lucruri importante a dat roade.

Pe langa faptul ca in cutie se regasesc scutece, imbracaminte si ustensile pentru hranirea copilului, ea este foarte confortabila pentru somnul bebelusului.

CITESTE SI >>>

Vrei un copil respectuos? Respecta-l si tu! Iata aici REGULILE DE AUR ale unei comunicari eficiente cu copilul tau

ATENTIE PARINTI! Un copil RASFATAT poate deveni un ADULT INADAPTAT! Cum sa ne comportam cu cei mici

ATENTIE, PARINŢI! „SARUTUL INGERILOR”, superstitia CARE ASCUNDE o BOALA PERICULOASA pentru BEBELUSI!

Pentru unii dintre voi, nu pare mare lucru, dar statisticile arata ca in Finlanda rata mortalitatii infantile a scazut considerabil de cand au fost introduse aceste cutii.

Potrivit Washington Post, cand cutia bebelusului a fost introdusa ca ajutor guvernamental, aproape 10% dintre copii mureau inainte de a implini un an. Dupa aceasta decizie, rata mortalitatii a scazut la 0,3%.

Speram ca si Guvernul din Romania sa ia o astfel de masura, intrucat ar putea salva vieti nevinovate. DISTRIBUITI si voi articolul daca sunteti de acord!

Comments

comments