Remediul lui Dumnezeu, scris in Biblie vindeca orice boala

In cea mai citita carte de pe Pamant, Cartea Sfanta, maslinul este deseori mentionat, si nu fara motiv, spun specialistii.

Desi in zilele noastre maslinele sunt mult mai populare decat frunzele copacului, ceaiul de frunze de maslin este recunoscut pentru puterile sale miraculoase.S-a demonstrat de-a lungul timpului ca ceaiul de maslin ajuta la vindecarea pneumoniei, gonoreei, turbeculozei, meningitei, hepatitei si a multor altor afectiuni.

Pe langa acest aspect, frunzele de maslin sunt un bun cicatrizant si previn infectiile cu bacterii si fungice.

Beneficiile ceaiului de masline. De ce este bun ceaiul de masline?

Ceiul de masline este bun in tratarea afectiunilor care sunt cauzate de diverse bacterii, de aceea este eficient in combaterea penumoniei sau a gonoreei.

 

CITESTE SI >>>

Un pahar pe zi ca sa scapi de cea mai comuna afectiune si sa-ti intaresti imunitatea

Fa asta cel putin o data pe saptamana pentru a avea sani perfecti

Doua lingurite pe zi ca sa ardem 1 centimetru de grasime si sa stam departe de orice boala

 

Totdata, se recomanda consumarea frunzelor de maslin pentru refacerea sistemului imunitar, avand in acelasi timp rolul de a incarca organismul cu energie dupa o trauma, cum ar fi chimioterapia. Tratarea unui Numar mare de afectiuni se datoreaza efectului antiviral si antifungic al frunzelor de maslin.

Pentru a va prepara o ceasca de ceai de maslin aveti nevoie de 15-20 de frunze uscate, care se pun la fiert timp de 2-3 minute. Se mentin frunzele la infuzat timp de 10 minute, apoi se scot. Ceaiul poate fi consumat atat rece cat si cald .

Se recomanda consumul a unei cesti de ceai de maslin pe zi, mai ales preventiv.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger