Tips&Tricks

Secretul sarmalelor! Ingredientul pe care ar trebui sa-l pui in ele ca să nu te ingrasi deloc

Cand ne gandim la Craciun si Sarbatori de iarna, multi dintre noi ne gandim la bucate traditionale romanesti. Iar primul lucru care ne vine in minte si ne provoaca pofte devastatoare sunt…sarmalele.

Din pacate, desi delicioase si de sezon, sarmalele sunt adevarate bombe calorice, iar cei care incearca sa slabeasca sau sa-si mentina silueta fug din fata lor ca si cum ar fi otravitoare.

Cum sa faci ca sarmalele sa fie cat mai sanatoase

Sunt unele trucuri care transforma sarmalele din alimente care sunt periculoase pentru afectiuni ale inimii sau care ingrasa intr-un aliment care poate fi sanatos.

Astfel, daca suferiti de boli de inima sau din cauza tensiunii crescute, evitati sarmalele in frunza de varza, pentru ca acestea au un continut ridicat de sare.

 

CITESTE SI >>>

Cel mai pufos cozonac de Craciun. Greseala pe care o fac toate gospodinele cand il prepara

De asemenea, daca va temeti ca va veti ingrsa, incercati sa consumati sarmale din carne de pui sau de curcan, intrucat aceste doua tipuri d ecarne sunt mai usoare.

Totodata, cand incalziti sarmalele, nu uitati sa o faceti asezandu-le intr-un vas cu apa, astfel toata grasimea daunatoare sa ramana in apa.

Comments

comments