Semne PRECOCE ca esti GRAVIDA! Simptomele pe care multe femei LE IGNORA

Semnele unei sarcini apar cu mult înainte de întârzierea ciclului menstrual, considerat de obicei primul semn că ai ajuns să mănânci cât pentru doi.

Dacă ar fi atente la toate simptomele subtile pe care organismul le transmit,femeile ar ști cu mult timp înainte dacă sunt sau nu însărcinate.

CITESTE SI >>>

Orice femeie trebuie sa stie acest truc genial! Iata de ce

Iata ce se intampla, cu adevarat, in corpul femeilor in timpul menstruatiei- VIDEO

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Vă prezentăm mai jos câteva simptome care vă spun că veți avea un copil.

1. Greață
Dacă se întâmplă să aveți grețuri instantanee, mai ales dimineața când vă treziți, este posibil să fiți însărcinată. Stările de greață pot să-și facă apariția oricând și sunt cauzate de creșterea rapidă a nivelului de estrogen și progesteron

2. Sâni umflați
În cazul în care sânii sunt sensibili la atingere, ați putea fi gravidă. Știți probabil că sânii devin mai sensibili când sunteți la menstruatie. Ei bine, înmulțiți acest sentiment de 100 de ori și veți obține o sensibiltate mult mai ridicată. La două sau trei săptămâni de la concepție, pot apărea modificări hormonale, care vor face sânii să devină sensibili, conform Organizației Americane De Sarcini, citată de Women’s Healt.

3. Oboseală
Dacă aveți tendința să mergeți la culcare mai devreme decât în ​​mod normal, s-ar putea fiți gravidă. Starea de somnolență poate fi provocată de nivelul crescut de progesteron. Acordați-vă timp pentru a vă odihni mai mult, întrucât organismul vostru este mai activ decât de obicei în această perioadă.

4. Aversiunile alimentare sau Poftele
Dacă simțiți miros de mâncare gătită fără ca aceasta să existe sau simțiși acest miros mult mai bine decât oricine din jur, ați putea fi gravidă. Acest lucru este cauzat de nivelul de estrogen a crescut. Deseori, mirosul mult mai puternic poate cauză stări bruște de foame sau poftă. Atunci este clar că sunteți însărcinată.

5. Sângerare ușoară sau Crampe
Dacă observați pete sau sângerări vaginale, cu toate că nu sunteți în acea perioadă a lunii, este un alt semn al unei eventuale sarcini. Sângerarea întâmplătoare, se întâmplă atunci când ovulul fecundat se ataseaza de mucoasa uterului, la aproximativ 10 până la 14 zile de la fertilizare. Sângele este, de obicei, mai deschis la culoare decât cel din perioada menstruală. Crampele pot, de asemenea, să însoțească formarea petelor. Metodele care funcționează în general pentru a ușura crampele menstruale vă vor ajuta și în aceste cazuri.

6. Modificări ale dispoziției
Dacă aveți mereu tendința să plângeți, fără un motiv anume, ați putea fi gravidă. Viitura de hormoni din corpul vostru din prima parte a sarcinii vă poate face să fiți mult mai emotivă și plangacioasa. Modificările dispoziției, sunt, de asemenea, simptome cunoscute, astfel că încercați să luați seama de ele și să mergeți la un control ginecologic.

7. Ameţeală
Dacă aveți uneori impresia că sunteți pe o barca, cu toate că stați pe pământ, ați putea fi gravidă. Pe măsură ce vasele de sânge se dilată și scade tensiunea arterială, s-ar putea simtiți amețeli. Uneori, nivelul scăzut de zahăr din sânge poate duce chiar la stări de leșin.

8. Constipație
În cazul în care nu ați reușit să vă faceți nevoile de două zile, ați putea fi gravidă. O creștere de progesteron determină ca alimentele să treacă mai lent prin intestine, ceea ce poate duce la constipatie in timpul sarcinii. Încercați să introduceți în dietă produse din fibre pentru a ajuta ca digestia să se desfășoare normal.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger