ACTUAL

Teoria conspiratiei: autoritatile ascund numarul real al victimelor din Colectiv? „Multi morti au fost pusi in saci si ascunsi”

Numărul persoanelor decedate în urma inendiului din Clubul Colectiv a ajuns marti, 3 noiembrie, la 32…cel ptuin oficial. Aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre acestea 50 fiind în stare critică sau gravă, potrivit datelor furnizate de agentia de presa Mediafax.

Dincolo de aceste date un grup restrans de oameni pare sa fie de alta parere. Unul dintre cei care sustin ca autoritatile ne mint in legatura cu numarul de victime este Alin Pandaru, prieten cu eroul Claudiu Petre care a murit in timp ce isi salva prietenii din clubul Colectiv care a ars vineri seara.

Povestea lui Claudiu este un tragica: parintii si familia l-au cautat mai bine de 24 de ore pana sa-l gaseasca.

Intr-o emisiune difizata la TVR, Alin Pandaru a spus numarul mortilor este mai mare decat cel oficial, adica 32 in dimineata zilei de marti, dar autoritatile ascund acest lucru.

Tanarul are sidovezi: o imagine care ii sustine teoria si care reprezinta o discutie intre doua tinere, una din ele avand un unchi care lucreaza la MAPN.

In discutie apare un numar necunoscut presei si anume 56 de persoane moarte, doar 27 din ele fiind declarate oficial. Andrei Pandaru vrea sa afle acum raspunsuri si apare in presa ca sa isi spuna varianta de adevar: cadavrul prietenului sau a fost ascuns timp de o zi.

CITESTE SI >>>

Declaratie halucinanta a unui preot: Toti tinerii din incinta cu pricina l-au sarbatorit pe insusi Diavolul, au cautat moartea si moarte au gasit

Incendiul de la Colectiv nu a fost un accident?! Teoria HALUCINANTA care a impanzit internetul

Oprea in spatele dezastrului de la Colectiv? „Asteapta-te să se intample un dezastru, un accident, ceva cu multi morti. Trebuie sa acopere mizeria asta cumva.”

 

„Aș vrea să vă povestesc o întâmplare ciudată legată de prietenul meu Claudiu Petre, pe care l-am tot căutat în cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.) și am mobilizat chiar și presa. O să vreau niște răspunsuri. După incendiu, pompierii l-au scos pe prietenul meu Claudiu din club, apoi eu împreună cu un prieten de-al meu l-am cărat până la o ambulanță, acolo i s-a acordat primul ajutor, s-au efectuat manevre de resuscitare, după care ambulanța a dispărut, iar noi am reușit ulterior să vorbim cu șoferul ambulanței, care ne-a spus că n-a mai avut ce să facă și că l-au lăsat ACOLO. Acolo unde? Adică acolo unde i-au lăsat pe toți cei care au decedat în seara respectivă. Nu, nu la IML (Institutul de Medicină Legală – n.r.). Aparent, s-au adunat toate trupurile într-un loc, până i-au adunat pe toți și abia pe urmă au urmat să-i trimită la IML. Am aflat vestea cu mare durere, am împărțit vești proaste toată noaptea către toți cei care mă întrebau pe internet ce s-a întâmplat, către toți cei care îl sunau pe telefonul lui, era la mine telefonul lui și trebuia să le dau vești proaste, ca Claudiu nu mai e. Iar ieri (sâmbătă) am fost la IML să-l găsim, să-i recuperăm trupul și am avut surpriza să nu-l găsim acolo! Ni s-a spus că nu este acolo. Am avut chiar două prietene care au intrat să identifice cele șase trupuri neidentificate la momentul respectiv și niciunul dintre acele trupuri nu era Claudiu.

Apoi a început vânătoarea prin toate spitalele. Oameni pe care nu-i cunoaștem au întrebat de el, au fost cu poza lui la spitale, prietenii au alergat de colo-colo, fără succes, din păcate. Unul dintre prietenii mei a vorbit chiar cu Raed Arafat, care ne-a spus că încearcă să-l găsească și să încercăm azi (duminică) la IML după 9.00-9.30. Astăzi am fost la 9.00 la IML și am aflat că Claudiu a apărut brusc pe lista celor identificați. Într-adevăr, a fost cineva din familie, l-a identificat și am cerut explicații la IML. Ni s-a spus că inițial nu au reușit să-l identifice, pentru că în buletin avea o barbă mai mică, acum el are de fapt barba mai mare, mă rog, ni s-a spus că a fost identificat de familie ca fiind unul din cei patru rămași neidentificați la momentul respectiv. Aș vrea să știu cum de a apărut așa, brusc, la IML, în condițiile în care ieri cu siguranță nu era? Același lucru întâmplându-se și cu alte persoane care au fost căutate, ieri, toată noaptea.

L-am văzut exact cum l-am lăsat la ambulanță, recongnoscibil, putea să-l recunoască absolut oricine ar fi văzut o poză cu el. Deci, prietenele mele au fost acolo, i-au verificat pe toți cei șase, azi ni s-a spus că el ar fi fost, de fapt, unul dintre cei șase, din cei 27 anunțați inițial”, a marturisit Alin la Digi24.

Comments

comments