Un savant rus a fotografiat SUFLETUL in timp ce paraseste corpul! DEZVALUIRI ULUITOARE

De mai bine de un mileniu, ideea existenței unui sufletul in interiorul corpului uman a fost parte din credinta mistica si spirituala care si-a pus amprenta asupra tuturor civilizatiilor. O mulțime de oameni cred în existența sufletului, dar sunt și cei care susțin că nu există acest lucru.

Probabil ca intr-o buna zi, se va inventa o tehnologie care sa dovedeasca existența sau inexistența sufletului. Pana atunci, putem doar sa anticipam efectele sale asupra fiintei umane ca un intreg.

CITESTE SI >>>

Descoperire ULUITOARE! Cat dureaza viata dupa moarte

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Ce se intampla cu corpul uman can se afla in MOARTE CLINICA

Dovada ca Raiul exista, marturia unui celebru neurochirurg!

Încercarea de a dovedi existența sufletului este foarte asemănătoare cu incercarea de odinioara de a explica existența gravitației. Cu toate că nu se poate vedea în mod direct, știi că există pentru simți efectele sale. În anii nouăzeci, Dr. Korotkov, profesor la Universitatea de Tehnologii Informaționale din St. Petersburg, a creat un experiment interesant.

Dispozitivul creat de el, numit GVC, se bazeaza pe sistemul antic chinez de masurare a campurilor energetice. GVC masoara bio-energia eliberată de către toate organismele vii printr-o evaluare non-invaziva, fara dureri.

Dispozitivul se bazează pe inducerea unei mici unde de curent electric prin vârfurile degetelor unei fiinte umane și durează mai puțin de o milisecundă pentru a trimite semnale din corp spre aparatul de masurat. Atunci când aceste sarcini electrice sunt pulsate prin corp, organismul raspunde cu un grup de electroni alcatuiti din fotoni de lumină.

Astfel, odata cu inducerea impulsului electric se creeaza o strălucire, care poate fi fotografiata cu o camera ultra-performanta. Fiecare secțiune din vârful degetelelor este destinata diferitelor organeale corpului. Programul de calculator care interpreteaza lumina generata de interactiunea dintre impulsul electric si raspunsul organismului suprapune imaginea complexa realizata peste corp, rezultand astfel imaginea corpului peste care se suprapune lumina generata de acesta, care, se crede in credinta hindusa corespunde cu fiecare chakra pe care o avem.

Învățăturile antice din medicina indiană ayurvedică susțin că fiecare parte a degetelor noastre comunica cu cate o parte sau organ al corpului. Mai mult, se crede că există 7 puncte cheie de energie de-a lungul ființei noastre. Așa că, Dr. Korotkov a folosit această idee și a aplicat tehnologia sa.

Pornind de la acest experiment, Korotkov a folosit un anumit tip de fotografie, numit Kirlian, prin care a observat exact momentul când sufletul cuiva a părăsit corpul, in timpul decesului. Korotov afirma dupa rezultatele experimentului că există o forță de viață , asa zisa albastră, care poate fi văzuta atunci când organele interne cedeaza si corpul moare.

Acelasi cercetator susține că au existat cazuri în care a observat că sufletele unor oameni, cei care au avut decese violente sau bruste, se afla la iesirea din corp într-o stare de confuzie, nefiind imediat conștiente de faptul că oamenii au murit.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger