Sanatate

DESCOPERIREA care revolutioneaza lumea medicala! Cum sa regeneram dintii din gura in 9 saptamani

Fiecare dinte extras lasă în locul lui un gol în cavitatea orală, care nu este deloc estetic. Mai ales dacă ai mai mulți dinți scoși. Din fericire, stomatologia modernă oferă o serie de soluții pentru lipsa dinților, cum ar fi implanturile dentare și protezele dentare, care fac viața unei persoane mult mai ușoară.

Dar, ultima descoperire în acest domeniu vă permite să creșteți dinți noi în cavitatea bucală.

CITESTE SI >>>

Secretul care se ascunde in pasta de dinti! Ce semnifica dungile colorate de la baza tuburilor

Noua pasta de dinti care va lasa medicii fara munca! Uite cum repara cariile

Si-a albit dintii incredibil de repede, dupa ce a folosit acest amestec. Ce se afla in castron

Cum să regenerăm dinții din cavitatea bucală

Conform unui studiu recent realizat de Dr. Jeremy Mao de la Universitatea din Columbia, dinții pot fi regenerați prin utilizarea celulelor stem ale pacientului.

Jeremy Mao a realizat un dispozitiv care, implantat în gingie și care conține celule stem acolo unde dintele lipsește poate să ajute la apariția unui alt dinte. In ceea ce priveste ingrijirea dentară, aceasta este o descoperire cu mari perspective de viitor.

Noua descoperire a lui Jeremy Cum de a regenera dinții din gură în 9 saptamani

Posibile probleme ale implanturilor dentare

Implanturile dentare pot fi o alternativa foarte bună pentru dinții lipsă, dar acestea pot cauza adesea o serie de complicații, cum ar fi infecțiile, care pot să atragă după sine  îndepărtarea implantului.

Există și cazuri în care organismul respinge implanturile dentare, mai ales dacă acestea sunt conectate prost cu osul maxilar. Dincolo de aceste probleme, intervin și durerile puternice și banii aruncați inutil pe fereastră.

Beneficiile regenerării dinților

Fără îndoială, există numeroase avantaje legate de posibilitatea de auto-generare a dinților. Unul dintre principalele avantaje este acela că nu sunt necesare proceduri dentare dureroase care preced implanturilor dentare.

Aceasta tehnologie modernă – construirea unei schele cu celule stem și ADN și introducerea ei în locul gol care permite unui dinte să crească din nou în nouă săptămâni, reduce semnificativ șansele corpului dumneavoastră să respingă dintele, cum se întâmplă deseori în cazul implanturilor.

De îndată ce noul dinte incepe sa crească, acesta devine unul cu țesutul din jur. Acest lucru ajută în continuare procesul de regenerare.

Chiar dacă promite rezultate foarte bune, această metodă necesită o evaluare suplimentară și încă nu a fost aprobată de către autoritățile medicale. Atunci când va fi larg aprobată, procedura va fi cu siguranță mult mai populară decât implanturile dentare, deoarece reduce timpul necesar pentru recuperare, dar mai ales riscul ca dintele să fie respins de către organism.

Comments

comments