Sanatate

Daca ai aceste puncte de grasime in jurul ochilor ar trebui sa mergi URGENT la medic! Iata de ce

A fi sănătos ar trebui să fie preocuparea fiecăruia dintre noi, pentru că viața noastră personală și cea socială depinde de nivelul de sănătate al organismului nostru. Astfel, la fiecare semn suspect pe care corpul nostru îl transmite ar trebui să răspundem mergând la doctor.

Studiile au dezvăluit faptul că ochii sunt cei care ne pot spune dacă suferim de unele afecțiuni severe fără să știm acest lucru.

CITESTE SI >>>

Daca ai PAR PE LOBUL URECHII este un SEMNAL DE ALARMA! UITE ce inseamna

Acest videoclip de un minut iti poate schimba viata ta si a familiei tale! NU-L IGNORA

Acest barbat a murit din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in frigider

Ce înseamnă punctele de grăsime din jurul ochilor?

Punctele de grăsime care apar uneori în partea superioară sau inferioară a pleoapei este semn că suferim de o afecțiune serioasă care trebuie să fie tratată la doctor.

Un studiu efectuat de medicii britanici și publicat în Jurnalul de Medicină Britanică arată că punctele de grasime apărute în jurul ochilor au legătură cu afecțiuni ale inimii.

Studiul, publicat în anul 2011 arată că există o strânsă legătură între punctele de grăsime de pe pleoape și cu acumularea de colesterol în organism.

De fapt, acele puncte care apar în special pe partea superioară a pleoapei sunt depozite de colesterol. Acestea apar la persoane de peste 40 de ani și indică o eventuală afecțiune legată de proasta funcționare a inimii .

Depozitele de colesterol de la nivelul ochilor, deși aparent inofensive, indică un nivel ridicat de colesterol din organism. Nivelul ridicat de colesterol favorizează apariția bolilor de inimă.

Studiul a fost efectuat pe 12.000 de subiecți care prezentau aceste puncte dîn jurul ochilor. Deși aceștia nu aveau boli de inimă în anul 1976, când au început să fie monitorizați, rezultatele observate în anul 2009 a arătat că majoritatea au dezvoltat ulterior boli de inimă sau complicații.

Dacă aveți astfel de puncte în jurul ochilor, ar trebui să efectuați niște controale medicale, în special asupra nivelului de lipide din sânge și să aveți mare grijă la alimentație.

Comments

comments