INTERNATIONAL

Au gasit un magarus pe marginea drumului GRAV RANIT! Cum arata animalul dupa 2 luni, te va emotiona pana la lacrimi

Imagini incredibile cu un magar lovit de o masina, care au fost postate pe retelele de socializare, au ajuns sa fie virale in toata lumea, dupa ce un grup de tineri l-au reperat mergand pe marginea drumului si s-au decis sa-i dea o mana de ajutor.

Un sofer inconstient ar fi lovit magarul lasandu-l cu o rana oribila, deschisa si din care curgea sange. Cu toate ca era grav ranit si sangera continuu, magarul a continuat sa mearga pe marginea drumului ca si cum nimici nu s-a intamplat.

Doi soferi l-au vazut in timp ce se aflau in masina lor si au oprit pentru a-i da o mana de ajutor. Au luat magarul, i-au curatat rana de bacterii si, dupa un tratament indelungat, au reusit sa-l faca bine.

CITESTE SI >>>

Veterinarii i-au scos CEVA GIGANT acestei pisicute din nas! Stapanii AU INCREMENIT cand au vazut grozavia

Acest caine curajos a murit, dupa ce si-a salvat stapanii de 4 serpi veninosi! Povestea lui face inconjurul lumii

Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara, pana cand medicii i-au spus ADEVARUL TERIFIANT!

Magarusului i-au trebuit 54 de zile sa se refaca, timp in care cei doi tineri cu suflet mare i-au schimbat bandajul in fiecare dimineata.

Acum, simpaticul magarus traieste fericit alaturi de alti semeni si se poate bucura de o viata fericita, datorita acestui doi oameni milostivi. Distribuiti articolul, ca toata lumea sa invete din aceasta experienta minunata


Comments

comments