Sanatate

Clipul DEZGUSTATOR care ne arata cu ce ne INJECTEAZA mancarea pentru a face PROFIT! Habar n-avem ce consumam

In fiecare zi apar tot mai multe informatii si videoclipuri care arata fata candva mai putin cunoscuta a industriei alimentare, dar mai ales a practicilor oribile folosite de lanturile producatoare de alimente pentru a se imbogati.

Produsele destinate consumului sunt tratate sau injectate cu tot felul de substante daunatoare sanatatii umane, doar pentru a arata mai atragatoare in rafturi. Unii nu sunt interesati de cat rau pot produce consumatorilor folosindu-se de aceste practici perfide. Sigur, nu putem sa facem referire la toti jucatorii din aceasta industrie. Sunt unii care urmaresc doar crearea unei impresii placute asupra produselor lor in detyrimentul calitatii sau chiar pericolului de a ne imbolnavi grav.

Un videoclip dezgustator arata practicile incredibile folosite intr-o fabrica din Vietnam, acolo unde crevetii-foarte apreciati in multe tari asiatice- sunt injectati cu substante pentru a arata mai proaspeti.

CITESTE SI >>>

Videoclipul SECRET care iti arata de ce sunt in stare pentru a face bani din consumul de carne – VIDEO

Acest videoclip de un minut iti poate schimba viata ta si a familiei tale! NU-L IGNORA

Fara sa spuna un cuvant, acest videoclip de 6 minute TE VA LASA MUT

Crevetii respectivi sunt injectati in cap, coada si corp cu o substanta numita CMC (carboxymethyl cellulose). Adaugata in apa, substanta devine gelatinoasa, iar injectarea ei in creveti ii face sa fie mai proaspeti, potrivit DailyMail.co.uk.

Vietnamul este principalul furnizor in Australia de creveti proaspeti, bio. Majoritatea lor ajung in marile lanturi de supermarketuri. Intrebarea este, australienii stiu mai exact ce consuma?

[fvplayer src=’http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/10/05/2985633524199411538/640x360_MP4_2985633524199411538.mp4′]

Comments

comments