INTERNATIONAL

Dupa un moment intim cu iubita, acest tanar A MURIT! Motivul este SOCANT

Un adolescent din Mexic a murit, dupa o muscatura…din dragoste! Desi pare socant, povestea este cat se poate de adevarata, iar medicii confirma ca acest lucru este posibil.

Julio Marcias Gonzalez, un adolescent in varsta de 17 ani a murit din cauza unui atac cerebral, in timp ce se afla la masa cu parintii lui. Desi initial cauza decesului tragic nu era cunoscuta, medicii care au efectuat autopsia au observat o vanataie in zona gatului, care le-a dat de gandit.

Dupa mai multe investigatii, s-a constatat ca adolescentul a murit in urma unei muscaturi facute de iubita lui in zona gatului. Intr-un moment in care cei doi s-au lasat prada atractiei fizice, prietena lui Julio l-ar fi muscat pe acesta de gat, un gest des intalnit in jocurile amoroase dintre adolescenti.

Desi la prima vedere, nimic iesit din comun nu s-a intamplat, se pare ca muscatura a atins una dintre arterele care traverseaza gatul si merg spre creier. Socul simtit de artera respectiva a provocat un cheag de sange, care ulterior a urcat la creier.

La cateva ore de la harjoneala adolescentina dintre cei doi, baiatul a suferit un atac cerebral si amurit pe loc. Desi pare un caz bizar, medicii spun ca acest lucru se poate intampla.

CITESTE SI >>>

A iesit la alergat, dar acum SE LUPTA PENTRU VIATA SA! Motivul te va soca

SOCANT! Un barbat a divortat de sotia lui, dupa ce s-a uitat mai atent la aceasta poza

Aceasta politista a fost scuipata de un suspect, iar la scurt timp a MURIT…Motivul este SOCANT!


Comments

comments