PARENTING

Asa cred ei ca trebuie sa ne educe copiii! Educatoare surprinsa la gradinita lovind cu salbaticie copiii, pentru ca nu i se supun -VIDEO

Scene revoltatoare au fost surprinse la o grădiniță dintr-un sat din Vrancea, Poiana. O educatoare este filmată în timp ce îi loveste, îi jignește și îi umilește pe copii. Vă avertizăm că imaginile care urmeaza vă pot afecta emoţional.

Plesnetele loviturilor sunt însoţite de ţipetele şi urletele celei care ar trebui sa se numească „educatoare”. Femeia ignoră rugăminţile copiilor terorizaţi şi continuă să-i lovească pe cei care nu au reuşit să înveţe o poezie, pe cei care nu stăteau într-un loc sau făceau mizerie în clasă.

În fața jurnaliștilor, educatoarea recunoaște că şi-a ieșit din fire, dar spune că a fost provocată.

Poate și mai revoltător este că scenele de violență au fost filmate cu un telefon mobil chiar de un părinte al unui copil din acea clasă. Acesta susţine că a decis să nu intervină, pentru a putea aduna dovezi clare împotriva educatoarei.

Inspectoratul Şcolar Vrancea şi Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului au declanşat anchete, iar luni vor merge la grădiniţă pentru a vorbi şi cu educatoarea

Comments

comments