Sanatate

Avertisment pentru toti fumatorii! Fumezi astfel de tigari? Risti sa faci CANCER mult mai usor

Fumătorii, care și așa sunt supuși riscului de a dezvolta boli cardiace și cancer, riscă să se îmbolnăvească mult mai repede dacă fumează un anumit tip de țigări, potrivit datelor dezvăluite de cel mai recent studiu.

În încercarea oamenilor de știință de a descoperi de ce numărul cazurilor persoane care se îmbolnăvesc de cancer la plămâni a crescut în ultimii 50 de ani, au ajuns la cocluzia șocantă că există o legătură foarte strânsă între acestea și țigările mai ușoare, sau light.

CITESTE SI >>>

Licoarea miraculoasa, buna pentru orice fumator! Iti trebuie o nuca si apa

Milioane de tigari electronice se vand anual! VA POT UCIDE!!!

Ceaiuri care te ajuta sa te lasi de FUMAT

Țigările light, sunt vehiculate ca o alternativă mai sănătoasă la țigările normale, expun fumătorii la un risc mai mare de a dezvolta cancer, arată datele studiilor, potrivit Descopera.ro.

Țigările light au apărut acum 50 de ani. Această invenție a apărut a păcăli fumătorii, ca aceștia să creadă că este o alternativă mai sănătoasă la fumat, este de părere dr. Peter Shields,cel care a efectuat studiul.

“Datele noastre sugerează o relaţie clară între adăugarea găurilor de ventilaţie la ţigări şi creşterea cazurilor de adenocarcinom pulmonar din ultimii 20 de ani”, a conchis Shields.

Comments

comments