ACTUAL

Ce spune fata violata despre fotografiile cu ea goala aparute in presa

După ce o publicație online din România publica o serie de imagini si conversatii incendiare cu fata violată din Vaslui pe care aceasta i le-a trimis unui necunoscut pe Facebook, tanara si-a sunat avocata.

La câteva ore după publicarea fotografiilor compromitatoare, fata a sunat-o pe avocata ei pentru a-i spune că totul este o înscenare.

Raluca spune ca acele conversatii si poze nu-i apartin. Ea a declarat prin intermediul avocatei sale, că totul este o invenţie. In plus, Raluca nu are telefon mobil si nici calculator.

După publicarea respectivului articol, fata şi-a închis pagina de Facebook.

––––––––

CITESTE SI >>>

Tanara violata din Vaslui si-a gasit jumatatea! Ii trimite poze cu ea DEZBRACATA?!

Nimeni nu poate ghici cu ce se ocupa aceasta tanara din China. A innebunit barbatii cu decolteul ei

INCREDIBIL! Un roman a inventat masina care merge cu apa. Faci 5000 de kilometri cu trei litri

–––––––-

„De când am aflat, am fost convinsã cã nu e adevărat. Nu are cum să fie refãcută după ceea ce i s-a întâmplat, ca să aibă asemenea discuţii pe Facebook. Mi-a confirmat că nu e adevãrat nimic din ceea ce s-a scris, că nu existã nicio discuţie cu vreun misterios, nicio fotografie, totul e o invenţie. Ba chiar, fata mi-a spus că până pe 10 august nu a avut telefon şi nici calculator, singurul membru din familie care avea telefon era tatăl şi era un model vechi. Pe 10 august a primit cadou un telefon şi un calculator, de la câţiva prieteni de-ai mei din Anglia, iar acest lucru îl poate dovedi cu chitanţe. Într-adevăr, fundalul pare a fi din casă ei, dar se vede că sunt fotografii trucate. Cele cu ea îmbrăcată, în fața dulapului, da, sunt ale ei, celelalte nu. Şi chiar dacă ar fi adevărate, nu ştiu ce influență ar avea asupra activităţii infracţionale. Care e problema? Este tânără, trebuie să-şi refacă viaţa. Sper din toată inima ca fata să poată avea încredere într-un tânăr şi să-şi refacă viaţa”, a explicat avocata fetei, Mioara Donosă, pentru Vremea Nouă.

Comments

comments