Dincolo de dramatismul evenimentului in sine, protestele din Piata Universitatii si din toata tara au fost pentru unii prilej de poante, bancuri, mesaje haioase, pe care unii sau altii le-au atarnat de gat si au defilat fericiti.

Nu e un lucru rau. Romanii au avut intotdeauna simtul umorului.

Cele mai amuzante lozinci si bancuri de la protestele din Piata Universitatii

„Jandarmii romani au vrut sa-i ceara ajutorul lui Chuck Norris, insa MM Stoica le-a interzis”

„Pentru ca ultrasii de la Petrolul mai au inca doua etape de suspendare, in locul lor vor trimite la proteste prietenele, sotiile si surorile.”

„Si-au anuntat prezenta in Piata in aceasta seara cei mai rai ultrasi din Romania, cei de la Concordia Chiajna. Vor veni amandoi.”

„Cu ocazia protestelor, a avut si galeria Dinamo ocazia sa mearga la Universitate.”

Ardelenii se hotarasc sa mearga la proteste: „- Merem, ma, la miting sa-l dam jos pe Basescu? – Merem. Da’ cate grade is afara? – Minus 7. – No, lasa, ca nu-i om rau…”

„Acum se vede avantajul faptului ca firmele lui Videanu au adus borduri de proasta calitate in Capitala. Va dati seama cati raniti ar fi fost daca bordurile erau rezistente?”

„Telefonul suna la Primaria Capitalei. Alo, Oprescule? Sunt Videanu. Am auzit ca va trebuie la Universitate niste borduri”.

„Noi de fapt suntem 300.000! Ne-a numarat Roberta Anastase”.

„Ca sa alunge protestatarii, jandarmii nu vor mai apela la tunurile de apa. Ei vor aduce boxe mari si vor baga colinde cu Hrusca”.

„Politia a amplasat in Piata Universitatii indicatoare „Atentie! Cad pietre”.

„Cum se saluta jandarmii cu protestatarii din Piata Universitatii? Pe maine!”

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments