INTERNATIONAL

Credea ca este doar o raceala trecatoare! Cand a ajuns la control, medicii i-au dat o veste DEVASTATOARE

La varsta pe care o avea, un barbat din Marea Britanie credea ca nimic grav nu-i poate perturba fericirea de a trai. James Mackey era un om activ, fericit si isi iubea familia.

O zi de octombrie insa i-a dat intreaga existenta peste cap. James a inceput sa aiba ameteli si sa se simta rau. Desi a crezut initial ca este racit, intrucat toate simptomele aratau acest lucru, starea sa nu a disparut.

Barbatul a fost nevoit sa mearga la control. Diagnosticul dat de medici i-a schimbat intreaga viata. James facuse, in mod socant, septicemie din cauza taieturi careia nu i-a dat importanta.

Infectia a avansat in tot caest timp pana a juns in punctul in care ii afectase amebele picioare. medicii i-au spus ca nu mai au ce sa-i faca si va trebui sa i le amputeze. Desi vestea l-a devastat, James a fost dispus sa lupte pentru viata sa.

CITESTE SI >>>

Era insarcinata dar nu isi dorea copilul, asa ca a decis sa isi provoace AVORT!

Descoperire INCREDIBILA! Lacul subacvatic care DISTRUGE orice creatura. „Pare a fi din alta lume”

Cum se fac teste medicale pe caini, intr-un laborator din Franta! Unii abia merg, altii de-abia respira

Acum, barbatul isi doreste sa poata din nou sa joace fotbal cu copiii sai, iar sotia incearca sa stranga bani pentru a cumpara nsite proteze performante, care sa ii asigure barbatului dreptul la o viata normala.

Povestea este un semnal de alarma tras catre noi toti, pentru a merge cat mai des la medic, chiar si atunci cand apar cele mai mici semne de boala. DISTRIBUIE sa afle toti prietenii tai aceasta poveste si sa traga invataminte din ea.

Comments

comments