PARENTING

„Doua minute au cautat bebelusul in mine si nu l-au gasit!” Povestea incredibila prin care prin care a trecut o mama cand si-a nascut copilul! Toata lumea trebuie sa citeasca asta

Experienta pe care o mama a trait-o in timp ce-si nastea primul copil prin cezariana, probabil ca o va urma toata viata. Ce s-a intamplat cu o femeie, in momentul in care a urcat pe masa de operatie, i-a uimit pana si pe medici.

Amber Hughes, o femeie in varsta de 21 de ani din Marea Britanie, se pregatea sa-si nasca primul copil. Medicul care a ingrijit-o si care a asigurat-o ca bebelusul se dezvolta normal, a programat-o pentru cezariana. Ceea ce a urmat, a ajuns pe prima pagina a ziarelor locale.

Apasati pe sageata next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

Amber a fost transportata in sala de nasteri, unde i s-a făcut o anestezie locala, iar medicul a inceput sa-i faca o incizie pe unde urma sa scoata bebelusul, procedura fiind una standard pentru o operatie de cezariana. Desi n-ar fi trebuit sa dureze decat cateva minute pana cand mamiva sa-si vada pruncul in brate, timpul trecea…

„Timp de doua minute, mi-au pierdut copilul, e socant! L-au gasit de abia cand au auzit tipete din poala mea, au dat la o parte asternuturile si l-au gasit pe Olly intre picioarele mele”, a declarat Amber, potrivit Daily Mail.

Se pare ca in timpul operatiei, bebelusul isi schimbase pozitia si era deja pregatit sa iasa prin canalul natural de nastere. In momentul in care medicii i-au facut mamei incizia pentru a scoate copilul, acesta se nastea natural. Acesta este si motivul pentru care medicii nu l-au gasit pe bebelus in abdomen.

Mamica anesteziata nu si-a dat seama ca va naste natural, medicii descoperindu-l intre picioarele mamicii si nu acolo unde se asteptau sa fie.

Cert este ca micutul s-a nascut sanatos, probabil mult mai sanatos decat daca se nastea prin cezariana, avantajele unei nasteri naturale fiind deja dovedite stiintific.

Povestea a fost relatata aici! Dati click pentru mai multe informatii

Ce poveste incredibila!

Comments

comments