PARENTING

Este jucaria momentului si toti copii sunt innebuniti dupa ea! Nimeni nu stie, insa, ce secret TERIBIL ascunde. A fost deja INTERZISA in SUA

Jucăria fenomen a momentului, după care tot mai mulți copii, printre care și cei din România, sunt înnebuniți a început să fie deja interzisă în unele școli din SUA, tot mai mulți profesori susținând că îi distrage pe elevi de la ore.

Numită ”spinner”, jucăria este un fel de titirez cu trei palete, care este prevazut cu niste rulmenti ce o fac sa se învârtească după bunul plac al copilului. La câteva luni de la răspândirea jucăriei, mulți profesori au început să o interzică la ore, după ce au observat că elevii au tendnța să o folosească tot timpul.

CITESTE SI >>>

A intrat in baie si si-a gasit fetita asa! Cand si-a dat seama ce facea…are doar 3 ani!!!

O noua afectiune ia cu asalt copiii mici din ziua de azi! Atentie, toti parintii comit aceeasi greseala fara sa stie la ce risc il expun pe cel mic

Copilul tau este NEASCULTATOR? Iata regulile DE AUR prin care il determini sa te asculte

Jucăria, atât de îndrăgită în întreaga lume a relansat discuția privitoare la problemele de concentrare ale copiilor.

Spinner-ele au venit de nicăieri: dintr-o dată, toți copiii păreau să aibă unul, spunând „mă ajută să mă calmez”, spune Meredith Daly, profesoară la școală din Phoenix, în Arizona. ”La început nu știam ce să cred”.

Cum a apărut spinner-ul, jucăria fenomen a momentului

Spinner-ul a apărut acum două decenii și a fost inventat de Catherine Hettinger din Florida, cu scopul de a o distra pe fiica ei de șapte ani, care avea probleme de concentrare.Pe atunci, Catherine, care a vea o situație financiară precară, nu și-a  permis brevetul de invenție a jucăriei, astfel că a abandonat proiectul în 2005, când trebuia să plătească 400 de dolari pentru reinnoirea lui.

Acum, jucăria este omniprezentă în viața copiilor și ar fi putut ajunge o afacere de cateva zeci de milioane de dolari. Cu toate acestea, Hettinger se declară mulțumită de succesul pe care îl are jucăria sa.

Comments

comments