INTERNATIONAL

Femeia care alapteaza simultan si fiul si un pui de caprioara! Motivul este de necrezut

Au fost momente în istoria omenirii, când ființele umane și animalele obișnuiau să trăiască și să crească împreună. Lumea modernă a eliminat treptat această stare de fapt, astfel că oamenii au ajuns să trăiască în comunități tot mai mari separate aproape complet de animalele sălbatice.

Există însă pe glob unele comunități de oameni unde lucrurile nu s-au schimbat prea mult și unde ființele umane trăiesc laolaltă cu animalele, respectând cu sfințenie obiceiuri străvechi.

Una dintre aceste comunități este tribul Bishnoi din India. Tribul a urmat tradiția antică de a proteja și de a crește animalele și, mai mult de a atât, de a le hrăni cu lapte matern atunci când este cazul.

Astfel, nu sunt puține cazurile în care femeile, proaspăt devenite mame își alăptează copiii dar și căprioarele care se rătăcesc și nu-și mai găsesc mamele. Mai mult decât atât, comunitatea are mereu grijă să protejeze căprioarele de prădători și le crește ca și cum ar fi proprii copii.

Copiii care cresc în tribul Bishnoi sunt crescuți să nu se teamă de animalele sălbatice, ci să le hrănească și să le ocrotească. Membrii comunității cred că această tradiție este rămasă de la strămoșii lor și este practicată de câteva secole bune.

Comments

comments