PARENTING

Intrebarea care PARALIZEAZA MINTEA oricarui parinte! Voi stiti de ce MAMA DRACULUI biscuitii au GAURI in ei?!

Copiii nostri, desi sunt mici ca niste bucatele delicioase de vata de zahar, au momente in care ne pun in dificultate cu curiozitatea de care dau dovada. Si, fie ca recunoastem sau nu, ne-o iau inainte cu imaginatia.

Asa am patit si eu intr-o dimineata plicticoasa de început de iarnă, în care, ramas singur acasă cu copiii am fost nevoit să încropesc ceva pentru micul dejun. Singura opțiune din frigiderul nostru timid era laptele. Bine bine, lapte, dar cu ce?! Atunci am văzut punga de biscuiți cumpărați cu o seară înainte de la alimentară, pe care fetele mele doar au apucat să îi adulmece și să-i abandoneze pe masa din bucătărie. Le-am dat câte un pahar cu lapte și o farfurie cu câțiva bicuți. Din ăia clasici, pătrățoși, de care noi mâncam cel mai des la micul dejun, când eram mici. Iar întrebarea care a urmat a venit ca un trăznet asupra creierului meu adormit: „Tati, de ce biscuiții au găurile astea în ei?” Într-adevăr, întrebarea era cât se poate de legitimă. Aproape toți biscuiții au găuri pe suprafața lor.

CITESTE SI >>>

Ce să-i dai copilului tău ca să crească mare si sanatos! Lucruri pe care parintii le ignora de obicei, dar care au un rol foarte important in dezvoltarea micutilor

De ce betele de acadea au o gaura la capat: Ciudatenia din produsul preferat al copiilor! Nu stia nimeni asta pana acum

Copilul tau e innebunit dupa dulciuri?! Trucul pe care niciun parinte nu-l stia pana acum ca sa-l scapi de acest obicei daunator

În acel moment m-am declarat învins și i-am spus domnișoarei chestor: „Tati, sincer nu știu! Dar promit că o să mă interesez și vă voi da răspunsul cât pot de repede” Așa că m-am pus pe investigații, ca să pot să-i satisfac curiozitatea micuței mele, fără a fi „lăudat” la grădiniță că „tati nu știe să răspundă la întrebările mele„

Deci, iată ce am aflat:

Un producător de biscuiţi dezvăluie motivul pentru care anumiţi biscuiţi au scobituri în interior, în timp ce alte sortimente nu au.

Managerul unei fabrici britanice de biscuiţi, Mark Greenwell, a explicat că unii biscuiţi au nevoie de găurele ca să nu se fărâme, potrivit adevarul.ro.

„Dacă n-ar exista găurile, s-ar acumula abur în interiorul biscuiţilor. Astfel, biscuiţii s-ar fărâmiţa şi nu ai mai avea un produs controlabil. Ideea e să scoţi afară aburul din interiorul biscuiţilor, pentru a obţine o textură uniformă”, a explicat Mark Greenwell.

Iată că am mai rezolvat un mister al omenirii!

Comments

comments