Mesajul sarmanului din Dej umilit pe strada de trei derbedei! Barbatul este un fost medic cunoscut in oras

Trei tineri din Dej, județul Cluj, au umilit în ultimul hal un om sărman.

Derbedeii l-au așteptat să se apropie și unul dintre ei i-a aruncat un ou în față. Întreaga scenă a fost filmată de unul dintre cei trei tineri și urcată pe internet. Din nefericire pentru tineri, polițiștii nu au gustat deloc gruma lor și i-au chemat la secție unde i-au amendat pe fiecare cu 500 de lei.

Victima celor trei este un fost medic veterinar cunoscut în oraș, care a sărăcit iar acum a ajuns să doarmă pe străzi. Bărbatul a terminat Facultatea de Medicină cu nota 10 și chiar a profesat o bună perioadă de timp.

„Acum dau cu acest ou în capul unui boschetar amărât”, spune unul dintre tineri în filmare.

Barbatul are o poveste tulburatoare. A terminat facultatea de medicina cu 10 si chiar a profesat, pana intr-o zi cand totul s-a naruit. In urma cu 14 ani, a cazut in patima alcoolului, iar ai lui l-au abandonat. Isi duce traiul dintr-o pensie amarata si singurele care il mai alina sunt cartile.

Întrebat de un reporter ProTV care este cel mai de preț lucru pentru el, Ovidiu Vancea spune că pe el însuși. Acum, singura lui preocupare este cititul.

Bărbatul are un mesaj și pentru tinerii care l-au umilit în stradă: „Sa nu se comporte asa in general.. sa isi controleze comportamentul!”

Comments

comments

Author: johnyhilfiger