Tips&Tricks

Motivul BULVERSANT pentru care nu ar trebui sa depozitati NIMIC sub pat! Ce se intampla in timpul noptii

Când stăm întinși în pat sau dormim, se spune că subconștientul nostru este treaz și absoarbe tot mai multă energie, potrivit tehnicii străvechi chinezești Feng-Shui.

Iată deci de ce este lesne de înțeles că experții în această artă să ne recomande să nu depozităm nimic sub pat. Cu toate acestea, ar fi vorba de un singur lucru pe care îl putem băga sub pat.

CITESTE SI >>>

Ai si tu aceasta semiluna la baza unghiei! Iata ce afectiuni grave iti poate semnala

Ai folosit-o mereu fara sa stii ce boli ascunde! Ce hartie igienica sa NU mai folosesti incepand de astazi

A pus cateva monede pe laptopul sau si le-a lasat acolo cateva ore! Este GENIAL! Nimeni nu s-a gandit la asta pana acum

În general, spațiul de sub pat ar trebui lăsat liber ca energiile să circule și să se conecteze mai bine cu corpul nostru. Altfel, lucrurile pe care le depozitezi sub pat au propria lor energie pe care o absorbim în timp ce dormim, ajungând astfel să ne încărcăm cu energie negativă.

Spațiul de sub pat ar trebui lăsat liber și curățat în permanență

Potrivit experților în arta Feng-Shui citati de publicatia online Myhealthybook.com există o excepție în legătură cu acest lucru. Se numește „cutia comorilor”.

Cutia comorilor este o unealtă specifică artei Feng Shui, constând în acel loc în care subiectul își trimite anumite doorințe și intenții. Este acel instrument ale „EU-ului”, al cărui energie comunică cu subconștientul nostru în timp ce stăm pe pat.

Dar atenție, tipul de cutie pe care o depozitați sub pat pentru acest lucru este foarte important, pentru că va cauza mai multe sau mai puține vibrații.

Una dintre recomandări este cutia de lemn. Lemnul este un material de pământ care va menține foarte bine energia și o va multiplica. Pe de altă parte cutiile de aur(sau imitațiile) cele de argint sau cele încrustate cu pietre vor spori simțul îmbogățirii.

Cutiile fabricate din lut sau ceramică sugerează mai degrabă caracterul altruist și atenție cu care vă tratați apropiații și rudele.

Ce să punem în cutie?

Înainte să punem ceva în cutie, ar trebui să ne întrebăm ce anume ne face fericiți cu adevărat? Ideea este să găsim lucruri care stimulează starea de bine.

Așadar, așezați în cutie acele lucruri care vă vor încuraja să vă îndepliniți dorințele. Dacă vă doriți să câștigați mai mulți bani, ar trebui să puneți în cutie câteva facturi, bijuterii, monede de aur cristale, dar evitați să adăugați monede obișnuite.

Dacă vă doriți să atrageți în viața voastră dragostea, ar trebui să puneți în cutie, lucruri puternic aromate, lumânări parfumate, creme și uleiuri esențiale.

Cutia trebuie plasată sub pat și doar ea ar trebui să stea acolo. Astfel, noaptea, în timp ce dormim, corpul nostru se va hrăni cu energia cutiei. În timp, rezultatele își vor face simțită prezența.

Atenție, cutia trebuie revizuită și seîmprospătată după 3 luni.

Comments

comments