Tips&Tricks

Motive pentru care partenerul tau nu mai vrea sa faca sex

Iubitul sau iubita ta pare ca de ceva timp nu mai vrea sa faca sex asa cum o facea candva? Din ce cauza partenerul isi pierde interesul pentru jumatatea sa si ce trebuie sa stii pentru a evita aceste situatii?

Oboseala poate fi unul dintre motivele pentru care partenerul tau nu mai vrea sa faca sex. Cred ca nu exista niciun om pe lumea asta care, dupa o zi lunga si obositoare, isi poate pierde apetitul si nu ii trebuie nimic altceva decat un somn odihnitor. Daca se intampla asa, mai bine nu insisti si-l lasi sa se odihneasca.

de ce nu mai vrea sa faca sex

Certurile pot sa aduca ori o dorinta salbatica de a face sex ori ori, in cel mai nefericit caz, duce la o racire a relatiei cu partenerul. De cele mai multe ori insa, discutiile in contradictoriu dauneaza cuplului, iar problemele nu prea se solutioneaza in pat.

 

De ce nu mai vrea partenerul tau sa faca sex?

Cel mai potrivit ar fi sa ai o relatie in care sa discuti deschis orice aspect! Rezolvarea problemele de cuplu creste sansele sa ai parte de multe nopti fierbinti.

Stresul, autosatisfacerea sau aspectul fizic – motive pentru care nu mai vrea sa faca sex

 

Stresul este un motiv foarte important, care nu de multe ori distruge viata sexuala a cuplului si chiar duce la destramarea cuplului. Daca sunteti stresati libidoul scade, iar in cazul barbatilor apar disfunctiile erectile. In aceste cazuri, se recomanda putina odihna, un masaj linistitor, dar si un preludiu mai intens.

CITESTE SI >>>

De ce adorm barbatii dupa sex?

Probleme cu sexul? Sfaturi pentru mentinerea pasiunii in dormitor

Lucruri pe care un barbat ar trebui sa le stie despre corpul unei femei, inainte de a incepe o relatie

Autosatisfacerea excesiva este un alt motiv pentru care partenerul tau nu mai vrea sa faca sex. Se intampla in special in cazul barbatilor. Masturbarea in exces poate sa dauneze si il poate inchide pe partenerul tau in propriul sau univers al intimitatii. Desi pare ciudat ca cineva sa inlocuiasca partenerul cu autosatisfacerea, insa acest lucru poate interveni si din cauza altor probleme, cum ar fi aspectul fizic.

 

Aspectul fizic este un factor etrem de important in ceea ce priveste viata sexuala.De multe ori semnele lasate de operatii, semnele din nastere, pielea lasata sau burta facuta in urma alimentatilei excesive duc la scaderea libidoului. Cum barbatii sunt mai vizuali, vor fi distrasi de aceste aspecte si nu vor mai vrea sa faca sex.

 

De asemenea, si dezinteresul este o arma impotriva apetitului. Odata cu trecerea timpului, obisnuinta intr-o relatie poate determina dezinteresul. Pentru a condimenta atmosfera din dormitor, poti sa apelezi la trucuri noi.

 

Sexul cu alti parteneri este un alt motiv pentru care viata amoroasa intr-un cuplu poate pali. Cand partenerii isi doresc sa faca nebunii cu alti parteneri, viata intima se poate distruge. Poate sa apara gelozia sau chia infidelitatea. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa lupti pentru a evita problema.

Comments

comments