Parcurile de joaca, un REAL PERICOL pentru toti copiii! Iata de ce ar trebui supravegheati in permanenta

O zi de distractie într-un loc de joacă se poate transforma într-o tragedie. Mobilierul deteriorat şi mizeria sunt pericole reale pentru cei mici. În loc să le repare, autorităţile pun lacătul pe parcuri.

Multe dintre locurile de joacă din ţară au ajuns adăposturi pentru oamenii străzii. Poliţiştii locali spun că dau zilnic amenzi, dar recunosc însă că sunt depăşiţi de situaţie.

CITESTE SI >>>

Elimina mucusul din plamani si opreste tusea intr-o singura noapte cu aceasta compresa eficienta! Uite cum o prepari

Cum sa faci ca bebelusul sa fie mai destept chiar inainte de a se naste

Pericolul retelelor sociale asupra copiilor! Acest clip trebuie vazut de toti parintii

În Iaşi, parcurile au fost amplasate haotic, fără să existe un inventar al lor. În timp, mobilierul s-a degradat, iar mizeria a pus stăpânire. Nu de puţine ori, copiii au suferit accidente. Din pacate, situatia este similara in aproape toate orasele din tara.

Unele tobogane au fost transformate de oamenii strazii în toalete publice. Zeci de persoane surprinse în timp ce distrugeau mobilierul au fost amendate.

25 de persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 100-1.500 de lei. Faptele pentru care au fost sancţionaţi sunt consum de alcool şi tulburarea liniştii publice, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi, Daniel Ungureanu.

În ciuda amenzilor, situaţia rămâne neschimbată.

Sursa: Stiri.tvr.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger