PARENTING

Copilul vostru poarta pantaloni scurti ca astia?! Iata de ce este IN PERICOL si trebuie sa-l verifici IMEDIAT

Pe măsură ce sezonul estival se apropie, tot mai multe familii, însoțite de copii mai mici sau mai mari, merg pe litoral pentru a se bucura de soare și de apa mării. Dincolo de sentimentul de vacanță, părinții ar trebui să aibă mare grijă la echipamentele de înot și costumele de baie ale celor mici.

O femeie în vârstă de 33 de ani din Marea Britanie a postat pe internet o poveste șocantă prin care a trecut de curând împreună cu fiul ei de doar câțiva ani din cauza pantalonilor scurți foloșiți pentru baie.

CITESTE SI >>>

Fetita ei se dadea pe tobogan, cand a iesit din tunel PLINA DE SANGE! Cand s-a uitat in interior, mama ei S-A INGROZIT

Aceasta mama disperata cauta ajutor pe net, in timp ce bebelusul ei doarme in apa! Ce poveste incredibila

Aceasta mama si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare

Totul s-a petrecut în timpul unei vacanțe în Spania, când micul Jack a vrut să se dezbrace de panatalonii scurți pe care îi folosise pentru a sebălăci în apă. Băiatul a acuzat dureri în zona intimă, astfel că mama s-a uitat să vadă ce se întâmplă.

Se pare că penisul băiatului se încurcase în plasa cu care era căptușit pantalonul și era strangulat la propriu. Băiatul începuse să plângă de durere și, pe măsură ce mama încerca să scoată plasa , nu reușea.

Mama și-a dus băiețelul la centrul medical din hotelul unde erau cazați, însă nici aici nu a reușit nimeni să-l ajute pe micuț, ba dimpotrivă, organul băiatului „se umflase atât de rău încât părea să explodeze”, după cum precizează mama citata de The Mirror.co.uk

Îngrozită de situație, mama și-a dus copilul la spital, unde, într-un final, asistentele au reușit să-i elibereze copilului din plasă.

Mama a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru toți părinții care îi îmbracă pe băieții lor cu astfel de echipament de înot și pericolul care poate să se găsească într-un accesoriu banal de îmbrăcăminte.

Comments

comments