PARENTING

Femeia cu cea mai mare burta din lume! Doctorii,socati cand au vazut cum ies bebelusii:„Ati umplut sectia, unde ii tinem!”

Acum opt ani, Nadya Suleman, o femeie din California, SUA, a reusit sa capteze atentia presei locale si apoi internationale, ajungand pe prima pagina a ziarelor cunoscute.

In ianuarie 2009, Nadya Suleman, a nascut opt bebelusi. Este un fenomen rar, al doilea set de octupleti din istoria Americii si printre putinele din lume. Femeia avea deja acasa inca sase copii.

CITESTE SI >>>

Un băiețel ține pe pieptul său un nou-născut prematur. Când vei vedea pe cine se sprijină el, nu-ți vei putea stăpâni lacrimile

Gasea mereu insecte in jurul patutului! Cand a aflat de unde vin, mama copilului era sa lesine

Si-a gasit sotia in patut cu fetita, cand a venit de la serviciu! Atunci a descoperit adevarul SOCANT! Ce se intamplase de fapt

Asa cum era de asteptat, Nadya a avut o sarcina neobisnuita, care i-a pus in pericol sanatatea. Dupa nastere, femeia s-a trezit cu cinci discuri vertrebrale deformate, suferind hernii. Alte trei discuri din coloana ei s-au tocit complet.

Dupa nastere, pentru a putea sa se recupereze, Nadya a facut sport. A inceput sa alerge la maratoane, sa faca fitness si sa ridice greutati cu scopul de a-si intari musculatura spatelui.

Iata cum arata familia ei acum:

Comments

comments