PARENTING

ITI VINE SA PLANGI! Un copil de 4 ani a dezvăluit secretul tatălui lui la grădiniță, iar reacția educatoarei i-a uluit pe toți. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Educatorul este, de regulă, următorul adult extrem de important în viața unui preșcolar, după părinți.

Nancy Bleur, o educatoare de 54 de ani din Iowa, a devenit renumită în întreaga lume după ce a făcut un gest de neimaginat pentru unul dintre elevii ei. 

CITESTE SI >>>

A mers să-și învelească bebelușul peste noapte, însă când i-a atins mânuța, ceva incredibil s-a petrecut. A repetat mișcarea, iar reacția a fost aceeași – VIDEO

Intr-o zi, educatoarea i-a rugat pe copii sa aduca la clasa o PUNGA CU CARTOFI! Ce a urmat, este o lectie de viata pe care TOTI PARINTII ar trebui s-o citeasca

Imaginea care a impresionat milioane de parinti! De ce are acest tatic pantalonii uzi intre picioare?

Într-o zi, Nancy a observat că micuțul Camden, un băiețel de 4 ani din grupa ei, era extrem de nefericit și nimic nu îl putea scoate din starea în care se afla. Îngrijorată, educatoarea l-a întrebat ce se întâmplă acasă la el, scrie boreddaddy.com.

Așa a aflat că tatăl băiatului, în vârstă de 34 de ani, era extrem de bolnav, iar acest lucru îl tulbura extrem de mult pe copil. Nancy i-a sunat părinții copilului pentru mai multe detalii și a aflat astfel că bărbatul urma un tratament cu dializă, după ce rinichii lui cedaseră.

Educatoarea a decis pe loc că trebuie să ajute familia cu orice preț, prin urmare i-a oferit bărbatului unul dintre rinichii ei.

În mod miraculos, cei doi erau perfect compatibili iar transplantul a fost un succes. 

„Este uimitor. Există oameni care așteaptă ani întregi să primească un rinichi, sau orice organ. Mi-aș dori să existe mai mulți oameni ca ea. Mi-a dat a doua șansă la viață!”, a declarat bărbatul.

Sursa: Antena3

Comments

comments