PARENTING

ȘOCANT! Acest bebelus a murit din cauza alimentației impusă de părinți! Tot mai mulți o adoptă fără să știe riscul la care își supun copiii

Tragedie fără margini. Un bebeluș a murit la vârsta de șapte luni, în urma unei diete impuse de părinții convinși că are intoleranță la lactoză.

Un tribunal din Belgia îi consideră pe părinții micuțului Lucas vinovați de moartea acestuia.

CITESTE SI >>>

ȘOCANT! Substanță TOXICĂ, descoperită în mâncarea pentru copii. Afectează CREȘTEREA și inteligența!

O mama si-a lasat copii mici in casa, timp de 9 zile, fara hrana pentru a pleca in excursie cu iubitul

Toti parintii care REFUZA sa-si vaccineze copiii, ar trebui sa citeasca povestea Isabellei! Nu-ti dai seama pana nu treci prin ce a trecut aceasta mama…

Lucas cântărea la vârsta de șapte luni patru kilograme, de două ori mai puțin decât un copil normal de vârsta sa. Micuțul s-a stins din viață în 2014, însă sentința în acest caz a fost dată de-abia acum.

În dieta copilului erau incluse doar produse fără gluten, cu toate că medicii i-au avertizat pe părinți că aceasta nu este o alimentație indicată copiilor mici. Micuțul a fost hrănit inclusiv cu lapte de quinoa, informează The Independent.

În ultimele sale zile de viață, Lucas respira foarte greu, iar părinții nu s-au gândit să-l ducă la doctor. La autopsie s-a descoperit că micuțul avea stomacul gol și era deshidratat.

„Părinții au pus singuri diagnosticul că băiatul are intoleranță la gluten și lactoză”, este concluzia procurorilor belgieni, care îi acuză pe părinți de moartea bebelușului lor.

Părinții sunt, de asemenea, acuzați că l-au dus pe Lucas la un medic homeopat, care se afla în cealaltă parte a țării, în loc să-l ducă la cel mai apropiat spital, timp în care copilul murea de foame.

În apărarea lor, părinții au declarat că nu li s-a părut ca Lucas are probleme grave de sănătate, ci doar probleme cu alimentația. „Nu ne-am dorit niciodată să moară”, a spus mama lui Lucas.

Recent, un studiu a demonstrat că dietele fără gluten, folosite tot mai frecvent de unii părinți, fac mai mult rău organismului decât bine.

Sursa foto: Digi24.ro

Comments

comments