INTERNATIONAL

Un drog care transforma oamenii in CANIBALI, descoperit de curand! Costa doar 5 euro si oricine il poate cumpara

Un nou drog se pare că face ravagii printre tineri, transformând victimele în canibali, după cum au desoperit anchetatorii americani care au arestat un bărbat care își mușcase victima.

Austin Harrouff a fost găsit de polițiști asupra a două victime, iar în momentul în care a reușit să îl îndepărteze de ele, a observat că una dintre victime prezenta urme vizibile de mușcături.

CITESTE SI >>>

„Balena Albastra”, jocul care se raspandeste pe net, determina tinerii sa SE SINUCIDA! Printre ei, un adolescent din Romania

Puloverul pentru virgine, lansat in Japonia, ia cu asalt internetul!

SOCANT! A fost data afara din tara pentru tot restul zilelor sale pentru ca fotografiat asa ceva! Povestea din spatele pozei este socanta
Ancheta ulterioară a scos la iveală că Austin se afla în momentul atacului sub influența unei substanțe halucinogene cunoscute sub numele de „flakka”, sau „săruri de baie”, potrivit Descopera.ro

Drogul se presupune că ar determina consumatorii spre tendințe canibaliste, după ce autoritățile americane au descoperit o primă crimă în 2014. Dacă această crimă nu a fost legată inițial de acest drog, cazul lui Austin vine să lămurească lucrurile în privința lui.

Drogul flakka provoacă paranoia și tendințe extrem de agresive asupra victimelor, care duc până la canibalism.

Descoperirile din ancheta agenților federali americani au dus la concluzia ca drogul flakka vine din China si are prețuri extrem de scăzute, o doză costând doar 5 dolari. Substanţa este sub forma unor cristale albe sau roz şi ți acționează ca un stimulent care produce creşterea vigilenţei, a atenţiei şi a energiei.

Prima oară, drogul a intrat în atenţia autorităților în 2014, când pe YouTube a apărut un videoclip intitulat „Flocka is Destroying USA”. În imagini, o femeie dansa în ploaie. Nimeni nu a putut dovedi însă faptul că femeia era sub influenţa unor substanţe halucinogene.

Flakka este un drog care devine letal doar dacă este consumat în supradoze. În acest sens, în Broward County, Florida, aproape 60 de persoane şi-au pierdut viaţa numai în anul 2015.

Comments

comments