INTERNATIONAL

Toti copiii radeau de el ca este CHEL SI SLAB! Cand au aflat motivul au inceput sa planga

Fotografia postata de un tata pe Facebook cu copilul sau suferind de cancer a devenit virala pe internet si a strans milioane de reactii.

Micutul din imagine, pe numele sau Logan Sellers, era un copil plin de viata, inconjurat de o multime de prieteni, cand intr-o zi boala a lovit napraznic!

Dupa analize amanuntite, parintii lui Logan au aflat vestea cumpliita: copilul lor suferea de Rhabdomyosarcoma, o forma de cancer extrem de agresiva si rara, care afecteaza muschii.

Au inceput imediat sa-i faca chimioterapie, dar organismul si asa firav al copilului a fost supus unor transformari socante. In scurt timp i-a cazut parul si a slabit considerabil.

CITESTE SI >>>

Aceasta frumoasa tanara S-A SINUCIS de fata cu toti membrii familiei! Cand au intrat pe Facebook au inteles de ce

Cum se fac teste medicale pe caini, intr-un laborator din Franta! Unii abia merg, altii de-abia respira

La 18 ani a ales sa-si vanda puritatea pentru 1 milion de dolari! Motivul te va face sa te gandesti daca s-o condamni sau s-o incurajezi

Cand tatal sau a aflat ca Logan este batjocorit de colegi la scoala pentru felul in care arata a simtit ca trebuie sa ia atitudine. Si a facut-o, postand pe Facebook o fotografie care i-a lasat pe toti in lacrimi.

„Iata-l pe fiul meu dupa o sedinta de chimioterapie. Asa arata cancerul! Este o boala cumplita, si ma doare sa imi vad copilul asa! Nu am puterea sa vorbesc despre asta, dar trebuie sa o fac, pentru a ridica un semnal de alarma”, a spus tatal lui Logan, in dreptul acestei poze cutremuratoare.

Comments

comments