INTERNATIONAL

Aceasta fetita a murit de CANCER la 6 ani! Ce au gasit parintii in sertarul ei? Le-a schimbat COMPLET viata

Apasa sageata next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

O poveste emotionanta si dramatica deopotriva despre o fetita de 6 ani si modul ei inedit de a le arata parintilor cat de mult ii iubeste si cat de mult ii pare rau ca va pleca…

La varsta de 5 ani, parintii Elenei au primit o veste crunta: fiica lor suferea de cancer cerebral. Medicii i-au dat doar 6 luni de trait. Cu toate ca vestea i-a devastat pur si simplu, ei au incercat sa nu se lase condusi de boala si au incercat sa-i ofere fetitei clipe magice.

CITESTE SI >>>

Unul dintre gemenii ei era pe moarte! Ce s-a intamplat cand l-a pus pe celalalt in incubator, langa el! MIRACULOS

Era in coma, cand sotul a decis s-o deconecteze de la aparate! Au inghetat cand au vazut reactia femeii. Si-a miscat buzele si a spus TREI CUVINTE

Sotia lui a murit in timpul cezarianei, lasandu-l singur cu copilul! Ce a descoperit barbatul in laptopul femeii, dupa inmormantare

Desi nu i-au sus Elenei de boala pe care o are, fetita a simtit durerea parintilor si si-a dat seama ca va muri si, in ciuda situtiei dramatice in care s-a aflat, a facut si ea eforturi supraomenesti pentru a le face viata mai usoara.

„Am vrut s-o protejăm, aşa că am decis să nu-i spunem nimic din ce ne frământa… Evident, niciodată nu i-am spus că era pe moarte… Nu am vrut să ne lăsăm conduşi de boală, am vrut să ne concentrăm asupra traiului în familie. În toată această perioadă, am făcut tot ce a vrut Elena”, a spus Keith, tatăl fetitei.

In timp ce parintii se bucurau de clipele petrecute alaturi de fiica lor si le traiau ca si cum ar fi ultimele, fetita demarase un proiect secret, pe care parintii aveau sa-l descopere mult mai tarziu.

Cu cateva luni inainte de a muri, Elena se apucase sa scrie biletele pe care le ascunde prin casa. Intre timp, fetita a scris sute de biletele care erau adresate mamei, tatalui si surorii sale.

„Cred că prin bileţelele pe care le-a scris a vrut să ne transmită toată dragostea ei… Ori de câte ori găsim un bileţel nou, simţim cum ne ia în braţe”, a declarat mama fetiţei, Brooke Desserich.

Parintii au inceput sa adune biletelele lasate de fetita, dupa moartea ei, si au strans 3 cutii. Multe erau ascunse in sertarul ei cu sosete, in timp ce altele au fost gasite prin dulapurile din bucatarie si chiar printre farfurii.

Parintii au strans toate biletelele intr-un album, pe care l-au intitulat sugestiv „Gânduri lăsate în urmă”. Prin aceste biletele, familia inca ii mai simte prezenta fetitei, chiar daca ea fizic nu mai exista in aceasta lume…

 

 

 

Comments

comments