Ce au descoperit medicii la ranitii din Colectiv, care au murit in ultimile zile

Spre deosebire de victimele din club Colectiv care au murit la inceputul perioadei de dupa incendiu sau chiar in acel moment, cele 12 persoane care au decedat sambata si duminica, la diferenta de o saptamana de la incident, au murit din cauza unei insuficiente organo-sistemice din cauza careia organele au avut de suferit, la fel si sistemul respirator, cardiac si renal.

„Persoanele decedat în ultimele zile aveau insuficienţă organo sistemică. Au cedat atât plămânii, rinichii, inima, ficatul, dar şi sistemul respirator, cardiac, renal”, a declarat pentru MEDIAFAX, dr. Abdo Salem, şeful Departamentului de Medicină Legală Clinică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).


Până duminică, legiştii au făcut autopsiile în cazul tututor celor 44 de persoane care au murit în urma incendiului din Clubul Colectiv, incusiv pentru cele două persoane decedate în Olanda, unde fuseseră transportate la spitale.

„Până astăzi, inclusiv, au fost autopsiate la INML un număr de 44 de persoane decedate în evenimentul tragic de la clubul Colectiv, dintre care 26 decedate la faţa locului. Au fost aduse sâmbătă inclusiv cele două persoane transportate în Olanda”, a mai spus medicul.

CITESTE SI >>>

Teoria conspiratiei: autoritatile ascund numarul real al victimelor din Colectiv? “Multi morti au fost pusi in saci si ascunsi”

Incendiul de la Colectiv nu a fost un accident?! Teoria HALUCINANTA care a impanzit internetul

Mesaj in lacrimi a lui Tudor Chirila pentru toti tinerii din tara: Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa!

Declaratie halucinanta a unui preot: Toti tinerii din incinta cu pricina l-au sarbatorit pe insusi Diavolul, au cautat moartea si moarte au gasit

Cea mai ORIBILA imagine din infernul Colectiv: “Unei fete i se topiseră buzele. Trăgea de mâinile întinse și rămânea, uneori, cu pielea în mână…”

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul Colectiv, unde au murit 27 de oameni? Un martor dezvaluie ceea ce presa nu vrea sa-ti spuna

În cazul primelor 26 de victime care au murit în club, în timpul incendiului, cauza decesului a fost intoxicaţia cu monoxid de carbon şi cu alte gaze extrem de toxice.

Duminică, activitatea medico-legală s-a desfăşurat în toate laboratoarele instituţiei, pentru ca familiile victimelor din Colectiv să îşi poată ridica rudele.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “Ce au descoperit medicii la ranitii din Colectiv, care au murit in ultimile zile

Comments are closed.